Gürpınar Yeşilkent Anaokulu

Vizyon: Bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ile Beylikdüzü İlçemizde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk, vatan, millet, aile, insan ve doğada ki tüm canlılara sevgi besleyen çevresi ile iyi iletişim kurabilen çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen kültürel çeşitlilik içerisinde hoşgörülü bireyler yetiştirmek geleceği bugünden yaşayarak okulumuzdaki kaliteyi yükseltmek için eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak çocukları ilköğretime hazırlamak ve dünya standartlarında bir eğitim sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.00-13.00 13.00-18.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (212) 8557939

WEB - https://gurpinaryesilkentanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ADNAN KAHVECİ MAH. ÇELİK SK. NO7 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Adres - ADNAN KAHVECİ MAH. ÇELİK SK. NO7 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL

Ulaşım Otobüs ve minibüs ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine uzaklığı 28 km’ dir.